top of page
De rijdende kapster
De Rijdende Kapster logo

Een nieuw, trendy kapsel voor een speciale gelegenheid of andere kappersdiensten, gewoon bij uw thuiskapsalon op afspraak

De rijdende dames-, heren- en kinderkapster

De Rijdende Kapster is een kapsalon dat op afspraak bij u thuis langskomt. Dus als u zin hebt in een nieuwe snit, een andere coupe of een verrassende kleur, neem dan contact op met Kristine. Vrouwen, mannen én kinderen!

Kapsel

Uw kapsel aan huis verzorgd

De Rijdende Kapster komt graag bij u aan huis, maar alleen nadat u een afspraak gemaakt heeft. We kunnen dan meteen bespreken wat u wilt laten doen: een nieuw kapsel, wassen en brushen, kleuring of balayage, ontkrullen of juist een permanent ... Kristine doet er als ervaren kapster alles aan om uw wensen waar te maken en u er schitterend uit te laten zien. Ze geeft u ook haar professionele raad over elke mogelijke snit, het onderhoud van uw kapsel en de beste verzorgingsproducten.

WILT U EEN MODEBEWUSTE, ELEGANTE COUPE? MAAK DAN EEN AFSPRAAK BIJ DE RIJDENDE KAPSTER EN BEL NAAR
0483 46 76 09!

Kapsalon aan huis, voor het hele gezin!

Het grote voordeel van uw afspraak bij De Rijdende Kapster: Kristine kan in één knip uw volledige gezin van een frisse snit voorzien. Zo sparen jullie heel wat tijd uit en hoeven jullie niet meer te wachten bij de kapper. Bovendien is iedereen in huis in één afspraak voorzien van een trendy kapsel, met zeker dezelfde kwaliteit als in een gewoon kapsalon.

bottom of page